کنفرانس ملی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان

چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار

برگزاری دومين كنگره ملی صنعت حفاری ايران

ایران کنفرانس

برگزاری دومين كنگره ملی صنعت حفاری ايران

دومين كنگره ملي صنعت حفاري ايران با هدف توسعه، بومي سازي و به كارگيري فناوري‌هاي جديد 12 و 13 اسفندماه امسال توسط پژوهشگاه صنعت نفت برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، برگزاری هم‌اندیشی فعالان صنعت حفاری با هدف بررسي چالش‌های موجود این صنعت و ارائه راهکارهای علمی و بنیادی برگزار می شود.

دكتر محمد رضا كمالي، رئيس پرديس بالادستي پژوهشگاه صنعت نفت، در اولين جلسه شوراي سياستگذاري كنگره حفاري گفت: هم اكنون كشور با  كاهش توليد، در حدود 300 تا 500 هزار بشكه در سال مواجه است و برنامه هدف شركت نفت نيز افزايش توليد تا حدود 5 ميليون بشكه در روز است.

وی با بيان اينکه براي دسترسي به اين هدف، بايد از مجموعه روش‌هاي پيشرفته در اين حوزه استفاده شود، گفت: طبق مطالعات و بررسي‌هاي انجام شده، اگر بخواهيم به اين هدف دسترسي پيدا كنيم بايد روش‌هايي مانند حفاري بين چاهي و بازنگري در تكميل مجدد چاه‌ها در برنامه كاري قرار گيرد.

کمالی با اشاره به اين‌كه در سه دهه گذشته، با تلاش كارشناسان و مديران صنعت حفاري پيشرفت‌هاي شگرفي صورت گرفته است، اظهار داشت: در گذشته دور، صنعت حفاري متكي به توان شركت‌هاي خارجي بود، ولي خوشبختانه هم اكنون با دست توانمند كارشناسان ايراني فعاليت‌هاي پيچيده‌اي در  اين حوزه انجام مي‌شود. البته هنوز با استانداردهاي روز دنيا و همچنين فناوري‌هاي رايج نظير فناوري‌هاي منحصر به شركت‌هاي صاحب نام فاصله داريم اما براي جبران اين خلاء فناورانه بايد با استفاده از تجربيات گذشته، مشكلات كنوني را شناسايي كرده و چالش‌هاي پيش رو را مد نظر قرار دهيم تا بتوانيم از فناوري‌هاي روز دنيا بهره برداري و آنها را انتقال دهيم.

وي گفت: اين تكنولوژي‌ها باعث كاهش زمان فرآيند حفاري تا حدود 25 روز مي‌شوند، و همچنين با استفاده از روش‌هايي نظير چاه هوشمند ، كارايي حفاري را تا حد زيادي بالا مي‌رود.

اين مقام مسئول اهداف اين كنگره را شامل بررسی چالش‌های پیش روی توسعه صنعت حفاری، تلاش در جهت بومی کردن تکنولوژی صنعت حفاری، استفاده از تجارب فنی مدیران متخصص حفاری، طرح مشکلات حفاری درجامعه علمی، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی برشمرد.

وي با تشريح برنامه هاي پيشنهادي كنگره حفاري اظهار داشت: سخنرانی مدیران ارشد وزارت نفت در حوزه صنعت حفاری، ارائه مقالات علمی و فنی صنعت حفاری، ارائه موضوعات مورد کاوی (Case Studies) از طرف شرکت‌های فعال در این صنعت،کارگاه‌های آموزشی و معرفی برترین پروژه‌های حفاری و تکمیل چاه‌ها از نظر کیفیت، مدت زمان انجام و هزینه از مهم‌ترين برنامه‌هاي اين كنگره به حساب مي‌آيد.

کنگره حفاری بستر ساز مشاركت ملي در افزايش برداشت

در همین حال دكتر حميد رضا كاتوزيان، رئيس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: با توجه به برداشت‌هاي انجام شده از ذخاير هيدروكربني طي سال‌هاي متمادي، اين منابع و ذخاير به نيمه دوم عمرشان رسيده‌اند، از اين رو شرايط اين مخازن به نحوي است كه به طور مرتب با افت توليد مواجه هستيم.

وی با بيان اينکه يكي از عوامل موثر در افزايش توليد موضوع حفاري و تكنولوژي هاي مربوط به آن است، اظهار داشت: بايد براي دستيابي به فناوري‌هاي روز دنيا در حوزه حفاري، برنامه‌هاي مدون و  اقدامات موثر در دستور كار قرار گيرد؛ يكي از راه‌هاي دست‌يابي به اطلاعات و دانش‌هاي روز دنيا برگزاري چنين هم انديشي ها و كنگره هايي است، كه مي‌تواند بسيار موثر بوده و باعث اقدامات چشم‌گيري در آينده براي افزايش برداشت شود.

دكتر كاتوزيان با بيان اين‌كه ازدياد برداشت يكي از مسايل مهم و اولويت‌هاي وزارت نفت به شمار مي‌آيد و به طور مرتب از سوي وزير بر تحقق آن تاكيد شده است، گفت: دانش‌هاي جديد مرتبط با حوزه حفاري بايد بومي شده و مورد بهره‌برداري قرار گيرند، در اين راستا اين‌ كنگره‌ مي‌تواند در شناسايي چالش‌هاي فراروي اين صنعت بسيار موثر بوده و گامي در جهت دستيابي به تكنولوژي‌هاي آتي باشد.

 

کانال تلگرام ایران کنفرانس

اخبار دانشگاهی ( هیات علمی ، دکتری ، کارشناسی ارشد )
اخبار کنفرانس ،کارگاه ،جشنواره
همايشهاي خارجي
مقالات و مطالب علمی و آموزشی
بورس های تحصیلی و کارآموزی

سامانه مدیریت کنفرانس سامان

ورود جهت ثبت همايش
ایجاد حساب کاربری فقط جهت ثبت همايش می باشد. ثبت همایش های دانشگاهی رایگان و سایر همایش های دولتی و خصوصی شامل تعرفه خواهد بود. قبل از ثبت نام " قوانین " ثبت همایش را حتما ملاحظه فرمایید.



راهنمای مقاله نویسی

دانلود سرقصل های رشته های دکتری در سایت ایران کنفرانس

دانلود سرقصل های رشته های کارشناسی ارشد در سایت ایران کنفرانس

ایران کنفرانس:سایت برگزیده چهارمین جشنواره وب ایران

1390-1403© : ایران کنفرانس