کنفرانس ملی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان

چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار

راهنمای استفاده از پژوهشگر گوگل (Scholar Google)

 

منبع : راهنمای پژوهشگر Google

 

راهنمای استفاده از پژوهشگر گوگل (Scholar Google)

پژوهشگر Google چيست؟
پژوهشگر Google روشی ساده برای جستجوی گسترده مطالب علمی در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید از یک مکان به جستجو در میان تعداد زیادی از منابع و رشته ها بپردازید: مقالات مرور شده توسط پژوهشگران دیگر، پایان نامه ها، کتاب ها، خلاصه ها و مقاله ها، از ناشران دانشگاهی، انجمن های تخصصی، مقالات منتشر نشده، دانشگاه ها و دیگر سازمان های علمی. پژوهشگر Google به شما کمک می کند تا در دنیای تحقیقات علمی بهترین و مناسبترین تحقیق را به دست آورید.

ویژگیهای پژوهشگر Google

  • جستجومنابع مختلف از یک مکان مناسب
  • یافتن مقالات، خلاصه ها و نقل مطلب
  • پیدا کردن مقاله به صورت کامل در کتابخانه یا وب خود
  • یادگیری مقالات اصلی در هر قسمتی از تحقیق

مقالات چگونه رتبه بندی می شوند؟
پژوهشگر Google تصمیم دارد به روش محققین، مقالات را طبقه بندی نماید، برای این طبقه بندی به مواردی چون متن کامل مقاله، مؤلف، تاریخ انتشار مقاله و تعداد دفعاتی که مقاله در مطالب علمی دیگر استناد شده است توجه دارد. بهترین و مناسبترین نتایج همیشه در صفحه اول نمایش داده می شود.

یادداشتی از تیم پژوهشگرGoogle
لطفاً
اگر پیشنهاد، سؤال یا نظراتی در مورد پژوهشگر Google دارید به ما اطلاع دهید. ما مدیون تمام افرادی هستیم که در محیط های دانشگاهی مشغول تحقیق هستند و تحقیقات خود را در اختیار Google می گذارند تا به آن هویت دهند و امیدواریم تا آنجا که امکان دارد پژوهشگر Google برای این گروه از افراد مفید باشد. ما معتقدیم هر فردی باید این شانس را داشته باشد که بتواند از دستاوردها و تلاش های دیگران مطلع شود.

چگونه از طریق نام مؤلف جستجو را انجام دهم؟

نام مؤلف را در علامت گیومه وارد کنید: "d knuth". برای افزایش تعداد نتایج، به جای نام کامل از حروف اول نام استفاده کنید.

اگر با مقالات زیادی روبرو شدید که نام مؤلف را در خود دارد، می توانید از اپراتور "مؤلف:" برای جستجوی مؤلف موردنظر استفاده کنید. به عنوان مثال به این صورت جستجو کنید [مؤلف:knuth]، [مؤلف:"d knuth"]، یا [مؤلف:"donald e knuth"].

از این جستجو راضی نیستید؟ از صفحه جستجوی پیشرفته ما استفاده کنید . برای اطلاعات بیشتر به نکات مهم جستجوی پیشرفته مراجعه کنید.

چگونه از طریق عنوان جستجو را انجام دهم؟

عنوان مقاله را در علامت گیومه وارد کنید: "تاریخچه دریای چین " پژوهشگر Google به طور خودکار مقاله مربوطه و همینطور سایر مقالاتی را که این عنوان در آن ذکر شده پیدا می کند.

چگونه می توانم تحقیقاتی را که اخیراً در مورد موضوعی خاص انجام شده پیدا کنم؟

کافی است بر روی "مقالات اخیر" در سمت راست صفحه نتایج کلیک کنید تا این نتایج برای کمک به شما گروه بندی شده و بتوانید هر چه سریع تر به تحقیقات اخیر دست یابید. در ترتیب جدید عواملی مانند اهمیت مقالات پیشین مؤلف و مجله و همینطور متن کامل هر مقاله و اینکه چند بار به این مقاله استناد شده در نظر گرفته می شود.

کار پیوند مقالات مربوطه چیست؟

برای هر نتیجه جستجوی پژوهشگر Google، سعی می کنیم به طور خودکار بهترین مقاله موجود در فهرست راهنما را که به این موضوع مربوط است پیدا کنیم. با کلیک بر روی پیوند "مقالات مربوطه" که بر روی بسیاری از نتایج ظاهر می شود می توانید لیست این مقالات را مشاهده کنید. لیست مقالات مربوطه ابتدا بر اساس شباهت این مقالات با نتیجه اصلی رتبه بندی می شوند، در عین حال میزان مرتبط بودن هر مقاله نیز در نظر گرفته می شود. پیدا کردن مقالات و کتاب های مربوطه غالباً بهترین روش برای مبتدیانی است که می خواهند با موضوع آشنا شوند. هرچند متوجه شده ایم که حتی افراد خبره هم گاهی از پیدا کردن کارهای مربوط به تجربیات خود دچار شگفتی شده اند.

چگونه می توانم به جستجوی مقالاتی با انتشارات خاص بپردازم؟

با صفحه جستجوی پیشرفته، می توانید واژه های اصلی را که باید هم در مقاله و هم در نام انتشارات ظاهر شود تعیین نمایید. برای اطلاعات بیشتر به نکات مهم جستجوی پیشرفته مراجعه کنید.

چگونه از طریق مقوله جستجو را انجام دهم؟

با صفحه جستجوی پیشرفته، می توانید در هفت زمینه تحقیقاتی به جستجوی مطالب علمی بپردازید. با انتخاب کادرهای مربوط به موضوعات مورد نظر خود به راحتی به جستجوی آنها بپردازید.

سؤالات کلی

چه چیزهایی در پژوهشگر Google قرار دارد؟

پژوهشگر Google شامل مقالات مرور شده توسط پژوهشگران دیگر، پایان نامه ها، کتاب ها، خلاصه مطالب و سایر مطبوعات علمی در هر زمینه تحقیقاتی می شود. می توانید به تعداد زیادی از کارهای ناشران آکادمیک و انجمن های تخصصی و همینطور مقالات علمی موجود در وب دست یابید. همچنین ممکن است پژوهشگر Google چندین نسخه از یک مقاله را نیز در برداشته باشد، احتمالاً به صورت مقدماتی، که ممکن است بتوانید به آنها دسترسی داشته باشید.

در مورد نحوه تحقیق خود در پژوهشگر Google بیشتر بدانید.

چرا مقاله مورد نظر خود را پیدا نمی کنم؟

ما سعی می کنیم همیشه منابع جدید را در نظر داشته باشیم و به همین دلیل است که موارد اضافی دیگری در فهرست راهنما دیده می شود. بررسی کنید كه آیا می توانید از طریق پژوهشگر Google سایر مقالات را از مجله های مشابه، کنفرانس یا منابع دیگر پیدا کنید. در غیر اینصورت، از ناشر یا انجمن علمی بخواهید با ما تماس بگیرند تا بتوانیم مطالب آنها را در این قسمت جای دهیم.

نتایجی که به صورت [نقل مطلب] علامت گذاری شده چیست و چرا نمی توانم بر روی آنها کلیک کنم؟

اینها مقالاتی هستند که سایر مقالات علمی به آنها استناد شده اند، اما به صورت آنلاین وجود ندارند. تعداد زیادی از این مطالب علمی هنوز به صورت آفلاین هستند و تا زمانی که به صورت آنلاین درآیند، نتایجی که فقط به صورت نقل مطلب هستند می توانند به پژوهشگران کمک کنند تا آنجا که امکان دارد اطلاعات مربوطه زیادی را در این خصوص بدست آورند.

اما من یک نقل مطلب جالب از یک مقاله در مجله Prosimian Dialectical Reasoning پیدا کردم! می توانم متن کامل مقاله را در جای دیگری بخوانم؟

ممکن است بتوانید این مقاله را از طریق منابع کتابخانه بدست آورید. مطمئن شوید پیوندهای کتابخانه فعال بوده و بررسی کنید آیا می توانید از طریق کتابخانه به این مقاله دسترسی یابید یا خیر.

چگونه می توانم نقل کامل یک نتیجه را به مدیر کتابشناسی خود در پژوهشگر Google اضافه کنم؟

فقط کافی است به صفحه برگزیده های پژوهشگر مراجعه کرده و قالبی را که برای نقل مطلب ترجیح می دهید در بخش "مدیر کتابشناسی" انتخاب کنید. در حال حاضر ما از RefWorks، RefMan، EndNote و BibTeX پشتیبانی می کنیم. بعد از ذخیره موارد برگزیده خود میتوانید با کلیک بر روی پیوند مناسب در نتایج جستجوی پژوهشگر Google یک نقل مطلب وارد کنید.

من عضو هیچ کتابخانه ای نیستم. هیچ روش دیگری وجود ندارد که بتوانم به صورت رایگان متن کامل را به صورت آنلاین بخوانم؟

شاید باشد. ممکن است مقالات منتشر نشده، پیش نویس های اولیه، و سایر نسخه های مقاله به صورت آنلاین و بدون پرداخت هزینه اشتراک قابل دسترسی باشند. ما غالباً پیوندهایی را برای نسخه های متعدد در نظر می گیریم ولی توجه داشته باشید: ممکن است مقالات منتشر نشده دستخوش تغییرات زیادی شوند و مطلبی را بخوانید که اساساً تغییر کرده است. در مورد بعضی از مطالب هم ممکن است نتوانید با هیچ نوع قالبی یک مقاله به صورت رایگان پیدا کنید.

توضیحات مقاله من درست نیست و من خیلی عصبانیم. چگونه آن را درست کنم؟

عذرخواهی می کنیم، و به شما اطمینان می دهیم این مورد یک خطای عمدی نبوده است. تهیه خودکار خلاصه اطلاعات مربوط به مقالات در زمینه های مختلف کار پیچیده ای است به همین دلیل امکان خطا نیز وجود دارد. لطفاً یک درخواست جستجو با عنوان مقاله مورد نظر و توضیحات درستی که باید ظاهر شود برای ما ارسال کنید. ممکن است اصلاح این کار کمی طول بکشد زیرا باید کارهای زیادی انجام شود تا پژوهشگر Google برای هر کسی بهترین باشد. از کمک و وقتی که صرف کردید متشکریم.

چرا از ما می خواهید "به دانش بزرگان تکیه کنید"؟ آیا شما واقعاً یکی از این بزرگان هستید؟

حتی نزدیک به آن هم نیستیم. این عبارت در واقع تأیید ماست مبنی بر اینکه بسیاری از تحقیقات علمی بر اساس چیزی است که دیگران قبلاً به آن دست یافته اند. این جمله معروف اسحاق نیوتن است که می گوید، "اگر من قادر به دیدی بازتر بوده ام به این دلیل است که به دانش بزرگان تکیه کرده ام. ."

نکات مهم جستجوی پیشرفته پژوهشگر

می توانید با افزودن "اپراتورهایی" که واژه های جستجو را به خوبی تنظیم می کنند دقت و کارایی جستجوهای خود در پژوهشگر Google را افزایش دهید. در بعضی از موارد هم می توانید اپراتورها را درست در کادر جستجوی پژوهشگر Google اضافه کنید، تا در زمان دیگری از صفحه جستجوی پیشرفته پژوهشگر استفاده نمایید.

در اینجا لیست رایج ترین اپراتورهای پژوهشگر Google موجود است:

جستجوی مؤلف - محدوده انتشارات - محدوده تاریخ - سایر اپراتورها

جستجوی مؤلف

جستجوی مؤلف یکی از مؤثرترین روش ها در پیدا کردن مقاله ای خاص می باشد. اگر بدانید مؤلف مقاله شما چه کسی است، به راحتی می توانید نام خانوادگی او را به واژه های جستجوی خود اضافه کنید.

به عنوان مثال:
جستجوی [
friedman رگرسیون] مقالات مربوط به موضوع رگرسیون را که توسط افرادی با نام Friedman نوشته شده نشان می دهند. اگر می خواهید با نام کامل یک مؤلف، یا حروف اول نام و نام خانوادگی جستجو را انجام دهید، نام را در علامت نقل مطلب وارد کنید: ["jh friedman"].

هنگامی که کلمه هم نام فرد باشد و هم یک نام رایج، بهتر است از اپراتور "مؤلف:" استفاده کنید. این اپراتور فقط به جستجوی واژه ای می پردازد که درست بعداز آن قرار می گیرد و نباید بین "مؤلف:" و واژه شما فاصله ای وجود داشته باشد.

به عنوان مثال:
[
مؤلف:flowers] مقالاتی را که توسط افرادی با نام Flowers نوشته شده اند نشان می دهد در حالیکه [flowers -مؤلف:flowers] مقالاتی درباره گلها نشان می دهد و مقالاتی را که توسط افرادی با نام Flowers نوشته شده اند نشان نمی دهد (قرار دادن علامت منها در جلوی یک واژه جستجو، نتایج مربوط به این واژه جستجو را نشان نمی دهد).

اگر می خواهید جستجوی خود را دقیق تر انجام دهید، نام کامل مؤلف را در علامت گیومه قرار داده و بعد از اپراتور استفاده کنید. سعی کنید به جای نام کامل از حروف اول نام استفاده کنید، زیرا بعضی از منابع فهرست بندی شده در پژوهشگر Google فقط بر اساس حروف اول نام است.

به عنوان مثال:
برای پیدا کردن مقالات نوشته شده توسط Donald E. Knuth می توانید به صورت زیر عمل کنید [
مؤلف:"d knuth"]، [مؤلف:"de knuth"]، یا [مؤلف:"donald e knuth"]

پشتیبانی برای کتابخانه ها

ماموریت Google سازماندهی اطلاعات جهانی و در دسترس قرار دادن و سودمند کردن کلی اطلاعات می باشد. دسترسی آسان کتابخانه به متن های علمی سبب می شود یک قدم به این هدف نزدیکتر شویم. ما از کتابخانه ها و کتابدارهایی که سبب شدند ما به هدف خود برسیم کمال تشکر و قدردانی را داریم.

هنگام استفاده از پژوهشگر Google دو راه حل را به مشتریان شما ارائه می دهیم تا دسترسی به منابع الکترونیکی و چاپی را در کتابخانه خود آسان تر کنند.

برنامه پیوندهای کتابخانه

پشتیبانی برای جستجوی کتابخانه

برای کتابخانه هایی که منابع خود را از طریق یک برنامه link resolver ارائه می دهند، در حال حاضر گزینه ای دارای یک پیوند به این منابع که قسمتی از نتایج جستجوی پژوهشگر Google هستند به مشتریان خود عرضه می کنیم.

نحوه عملکرد این پیوند چگونه است؟
کاربران دانشگاه در دانشگاه های شرکت کننده با پیوندهای بیشتری در نتایج جستجوی پژوهشگر Google روبرو می شوند که موجب می شود بتوانند راحت تر به منابع کتابخانه خود دسترسی داشته باشند. این پیوندها به سرورهای کتابخانه هدایت می شوند که در عوض، آنها را به متن کامل مقاله راهنمایی می کند.

خواندن در مورد نحوه افزایش دسترسی به کتابخانه نورت وسترن یونیورسیتی به منابع الکترونیکی خود با استفاده از پیوندهای کتابخانه پژوهشگر Google

برای کتابخانه هایی که منابع آنها در OCLC's Open WorldCat فهرست شده است، یک پیوند برای هر نتیجه کتاب پژوهشگر Google موجود است که به پایگاه داده Open WorldCat هدایت می شود و در آنجا کاربران می توانند کتاب را در یک کتابخانه محلی پیدا کنند.

نحوه عملکرد این پیوند چگونه است؟
تمام کاربران پژوهشگر Google یک پیوند "جستجوی کتابخانه" برای نتایج کتاب مشاهده می کنند. با کلیک کردن بر روی این پیوند به سیستم WorldCat هدایت می شوند و سپس می توانند لیستی از کتابخانه های نزدیک که کتاب مورد نظر آنها را در اختیار دارد پیدا کنند.

سیاست های پیوندهای کتابخانه

استفاده Google از اطلاعات منابع الکترونیکی: ما از اطلاعات منابع الکترونیکی برای ایجاد هر یک از پیوندهای مقاله در نتایج جستجوی خود در سرورهای کتابخانه استفاده می کنیم. ما این اطلاعات را در اختیار اشخاص ثالث نخواهیم گذاشت.

اطلاعات استفاده از منابع کتابخانه: ما اطلاعاتی را که در مورد استفاده از منابع الکترونیکی یا استفاده کلی که بر اساس نمایه ها یا ویژگی های سازمانی می باشد در اختیار اشخاص ثالث قرار نمی دهیم.

کتابخانه ها می توانند اطلاعات منابع الکترونیکی را پس بگیرند: کتابخانه ها می توانند از ما درخواست کنند استفاده از اطلاعات منابع الکترونیکی را که از قبل موجود بوده است به صورت خودکار با حذف اطلاعات منابع یا به صورت دستی با ارسال درخواست به ما متوقف کنیم. هنگامی که ما دیگر به این اطلاعات دسترسی نداشته باشیم، ظرف مدت 30 روز استفاده از آن را متوقف می کنیم.

سؤال های متداول

شروع به کار

  1. من یک کتابدار هستم. چگونه می توانم برای برنامه پیوندهای کتابخانه ثبت نام کنم؟
  2. چگونه می توانم در جستجوی کتابخانه گنجانده شوم؟
  3. چه مقدار هزینه برای پیوندهای کتابخانه و جستجوی کتابخانه دریافت می کنید؟
  4. من یک برنامه link resolver خانگی دارم. آیا هنوز می توانم برای برنامه پیوندهای کتابخانه ثبت نام کنم؟
  5. آیا می توانید به جای پیوند متنی دکمهlink resolver را نشان دهید؟
  6. چگونه کاربری که دور از محیط دانشگاه است می تواند در مورد منابع کتابخانه ها با پژوهشگر Google اطلاعات کسب کند؟
  7. چگونه اعتبار کاربر را تأیید می کنید؟
  8. آیا می توانم فقط به منابع و داده های ثبت دسترسی داشته باشم؟
  9. آیا اطلاعات منابع الکترونیکی برای شرکت در برنامه پیوندهای کتابخانه لازم است؟

سؤال های تکنیکی

  1. هنگام تنظیم link resolver من برای پیوستن به پژوهشگر Google چه اتفاقی می افتد؟
  2. چرا برای مشتریان ما به محدوده آدرس IP نیاز دارید؟
  3. چگونه می توانم برای دانشجویان و کادر آموزشی خارج از محیط دانشگاه که از شبکه های دانشگاه ما استفاده نمی کنند دسترسی راحت تری ایجاد کنم؟
  4. چرا باید از منابع الکترونیکی ما آگاه باشید؟
  5. آیا از نظر شما منابع الکترونیکی ما نسبت به منابع چاپی در رتبه بالاتری قرار دارند؟
  6. آیا لازم است بدانید که مجوز منابع خود را از چه کسی دریافت می کنم؟
  7. آیا منابع یا داده ثبت ما را در اختیار اشخاص دیگر قرار می دهید؟
  8. اگر منابع ما در اختیار شما است، چرا ما به یک link resolver نیاز داریم؟

شروع به کار

  1. من یک کتابدار هستم. چگونه می توانم برای برنامه پیوندهای کتابخانه ثبت نام کنم؟

    ما با ارائه دهندگان link resolver کار می کنیم تا کتابخانه ها بتوانند به راحتی در این برنامه شرکت کنند. برای تعداد زیادی از آنها، این کار به راحتی گزینه پیکربندی در link resolver آنها می باشد. برای اطلاعات بیشتر در این باره با ارائه دهنده link resolver خود تماس بگیرید.
  2. چگونه می توانم در جستجوی کتابخانه گنجانده شوم؟

    برای اینکه کتابخانه شما جزء قسمتی از پیوند "جستجوی کتابخانه" شود، باید به برنامه OCLC Open Worldcat بپیوندید. همچنین می توانید به منظور فراهم کردن یک سرویس جستجوی کتابخانه شبیه به Open WorldCat با سازمان کتابخانه ملی یا کاتالوگ اتحادیه، کار کنید و
    به ما ایمیل بزنید.
  3. چه مقدار هزینه برای پیوندهای کتابخانه و جستجوی کتابخانه دریافت می کنید؟

    ما بهترین قیمت ممکن را در نظر گرفته ایم: این خدمات رایگان می باشند.
  4. من از یک برنامه link resolver خانگی استفاده می کنم. آیا هنوز می توانم برای برنامه پیوندهای کتابخانه ثبت نام کنم؟

    بله، اما لازم است قبل از آن چندین کار انجام دهید. ابتدا
    این فایل را ویرایش کرده و سپس آن را در وب سایت کتابخانه خود قرار دهید. سپس، توسط resolver خود، منابع الکترونیکی را در قالب ارسال کنید. سرانجام، URL های مربوط به این فایل ها را برای ما ایمیل کنید. ما وضعیت شما را بررسی کرده و در اولین فرصت نزد شما باز می گردیم. در نظر داشته باشید که این یک برنامه جدید است و ممکن است بررسی و مرور آن چندین هفته طول بکشد.
  5. آیا می توانید به جای پیوند متنی دکمه link resolver را نشان دهید؟

    متأسفم، ما قادر به استفاده از دکمه ها یا سایر تصاویر نیستیم. رابط کاربر پژوهشگر Google به صورت متنی است. متن سریعتر بارگیری می شود و برای مشاهده راحت تر است.
  6. چگونه کاربری که دور از محیط دانشگاه است می تواند در مورد منابع کتابخانه ها توسط پژوهشگر Google اطلاعات کسب کند؟

    این کاربران باید عضویت خود را در
    موارد برگزیده پیکربندی نمایند و سپس تأیید اعتبار آنها به شما بستگی دارد.
  7. چگونه اعتبار کاربر را تأیید می کنید؟

    ما این کار را انجام نمی دهیم. افرادی که عضو شبکه شما نیستند می توانند به دلخواه خود کتابخانه شما را انتخاب کنند. تأیید اعتبار مشتریان به شما بستگی دارد. شما قادر به انتخاب مکانیزم تأیید اعتباری هستید که برای شما بهتر کار می کند.
  8. آیا می توانم فقط به منابع و داده های ثبت دسترسی داشته باشم؟

    بله، می توانید. لطفاً از آدرس IP بر اساس تأیید اعتبار استفاده کنید. ممکن است ارائه دهنده resolver شما از قبل این کار را برای شما انجام داده باشد.
  9. آیا اطلاعات منابع الکترونیکی برای شرکت در برنامه پیوندهای کتابخانه لازم است؟

    بله. ما متوجه شده ایم که به احتمال زیاد کاربران قادر خواهند بود از پیوندهایی که آنها را به نسخه های کامل متن محتوای مورد نظر هدایت می کند دسترسی پیدا کرده و از آنها استفاده کنند.

سؤال های تکنیکی

  1. هنگام تنظیم link resolver من برای پیوستن به پژوهشگر Google چه اتفاقی می افتد؟

    پیکربندی link resolver به ما امکان می دهد تا به اطلاعاتی دسترسی پیدا کنیم که نحوه پیوستن به شما، افرادی که باید پیوندهای شما را مشاهده کنند و منابع الکترونیکی شما چه چیزهایی هستند را به ما نشان می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ارائه اطلاعات به ما، به
    سوال 4 در بخش قبل مراجعه کنید. این اطلاعات را مرتباً نوسازی می کنیم تا سیستم به روز باشد.
  2. چرا برای مشتریان ما به محدوده آدرس IP نیاز دارید؟

    ما به محدوده آدرس IP نیاز داریم تا پیوندهای شما برای افرادی که از این شبکه ها به پژوهشگر Google دسترسی دارند به طور خودکار ظاهر شود. سایر مشتری ها – برای مثال، دانشجویان خارج از دانشگاه – باید عضویت خود را به دلخواه خود تعیین کنند

پشتیبانی برای ناشران مطالب علمی

Google و پژوهشگر Google امکان دستیابی و مشاهده مطالب شما را در سطح جهانی ارتقا می بخشد. ما در همکاری با ناشران مطالب علمی، مقاله هایی که توسط پژوهشگران دیگر بررسی شده اند، پایان نامه، مقالات منتشر نشده، خلاصه مقالات و گزارش های تکنیکی در تمامی زمینه های تحقیق را بصورت فهرست درآورده و امکان جستجوی آنها را در Google و پژوهشگر Google فراهم می آوریم. در این صفحه، اطلاعاتی در زمینه سیاست و مسائل تکنیکی در اختیار ناشران و انجمن های علمی قرار می گیرد.

سیاست های ناشرین

به منظور افزایش رتبه یک اثر، چندین نسخه از آن کار در کنار یکدیگر قرار می گیرند. در بسیاری از تحقیق ها، نسخه هایی از یک کار بصورت مقالات منتشر نشده و متون سخنرانی، قبل از انتشار بصورت مقاله های مجله ارائه می شوند. نسخه های اولیه یک اثر معمولاً به همراه نسخه های مجله ای و موثق آن دریافت می شوند. تعداد نقل مطالب مربوط به یک اثر خاص، عامل مهمی در تعیین رتبه آن کار در نتایج جستجوی پژوهشگر Google خواهد بود. نسخه های گروه بندی شده به شما این امکان را می دهد تا کلیه نقل مطالب مربوط به تمام نسخه های یک کار را جمع آوری کنید. این کار عملاً موقعیت یک مقاله را در بین نتایج جستجو بهبود می بخشد.

در صورتی که متن کامل ناشرین بصورت فهرست درآید، نسخه اصلی خواهد بود. هنگامی که چندین نسخه از یک کار بصورت فهرست در می آید، متن کلی و موثق آن از جانب ناشر بعنوان نسخه اولیه تلقی می شود. این امر تنها در صورتی امکان پذیر است که قادر به شناسایی، جستجو و پردازش متن کلی نسخه’ ناشر باشیم.

ناشرین، دسترسی به مقاله های خود را تحت کنترل دارند. ما در همکاری با ناشرین به آنها کمک می کنیم تا دسترسی به مقاله های خود را تحت کنترل داشته باشند و فقط مقاله هایی را در حافظه پنهان قرار دهند که دسترسی به آنها در کنترل آنها نیست. ناشرین می توانند با مشخص کردن بخش هایی از سایت خود که تحت کنترل آنهاست، به ما کمک کنند. برای اطلاع از جزئیات، اینجا را کلیک کنید.

کاربران Google باید حداقل یک خلاصه کامل را در اختیار داشته باشند. این بخش مهمی از برنامه فهرست بندی ماست. برای مقاله هایی که در مورد آنها محدودیت دسترسی وجود دارد، خلاصه کاملی که توسط نویسنده نگارش شده به کاربر کمک می کند تا از بین نتایج به انتخاب مقاله ای بپردازد که بیش از سایرین اطلاعات مورد نظر وی را در بر دارد.

به شکایات صورت گرفته درباره نقض حق نسخه برداری، پاسخ خواهیم داد. سیاست ما  پاسخگویی به تمامی موارد مرتبط با نقض حق نسخه برداری است که با  قانون حق نسخه برداری هزاره دیجیتال Digital Millennium Copyright Act. مطابقت داشته باشد. برای اطلاع از دستورالعمل ها و  اطلاعات بیشتر، لطفاً
اینجا را کلیک کنید.

سوال های متداول

سؤال های معمولی

  1. من یک ناشر مطالب علمی هستم و تمایل دارم که مطالبم در Google و پژوهشگر Google قرار بگیرد.
  2. من ناشر کتاب و رساله های علمی تک موضوعی هستم. آیا ممکن است مطالب من در پژوهشگر Google قراربگیرد؟
  3. آیا می توانم آمار مربوط به استفاده از مطالب خود را مشاهده کنم؟
  4. اگر معتقد باشم شما پیوندی با یک صفحه وب برقرار کرده اید که حق نسخه برداری را نقض کرده است، چه اقدامی انجام دهم؟

سؤال های تکنیکی

  1. مقاله های من در قالب PDF است. آیا هنوز می توانید سایت من را در فهرست خود قرار دهید؟
  2. در صورتی که یک پرونده PDF دارای متن قابل جستجو باشد، چگونه می توانم متوجه این امر شوم؟
  3. برخی از مقاله های من به چندین پرونده تقسیم شده است، بصورت یک پرونده در هر بخش. آیا می توانید با اینها کار کنید؟
  4. مقاله های PDF ممکن است در ابعاد بزرگ باشد، و استخراج متن از هر مقاله برای من کار ساده ای است. آیا می توانید برای هر سند فقط با توالی کلمات کار کنید؟
  5. من یک پیوند "موجود در حافظه پنهان" (یا "مشاهده بصورت HTML") را برای مقاله هایی که در برابر دسترسی کنترل شده اند، مشاهده می کنم. مایل هستم که همین حالا این مورد برطرف شود!
  6. آیا می توانم کاری انجام دهم تا مقالاتم از رتبه بندی بهتری برخوردار شوند؟
  7. تمام مقاله های من در کاوشگر شما موجود است اما همه آنها در پژوهشگر Google نشان داده نمی شوند. آیا می توانم کاری انجام دهم تا از پوشش خبری بهتری برخوردار شوم؟

سؤال های معمولی

  1. من یک ناشر مطالب علمی هستم و تمایل دارم که مطالبم در Google و پژوهشگر Google قرار بگیرد؟

    مطالب شما را با خوشحالی می پذیریم. اگر کارهای شما در حال حاضر آنلاین است، تنها چیزی که بدان نیاز است، کسب اجازه برای بازدید کاوشگر ما از سایت شماست. همانگونه که در بالا گفته شد، افرادی که عضو نیستند و از طرف Google یا پژوهشگر Google مراجعه کرده اند، باید (حداقل) یک خلاصه از هرکدام از آثار را در اختیار داشته باشند. برای بحث در رابطه با جزئیات، لطفاً
    با ما تماس بگیرید.
  2. من ناشر کتاب و رساله های علمی تک موضوعی هستم. آیا ممکن است مطالب من در پژوهشگر Google قراربگیرد؟

    در حال حاضر، پژوهشگر Google فقط مقاله های علمی را در فهرست خود قرار می دهد. برای کتاب و رساله های تک موضوعی،
    Google Book Search را پیشنهاد می کنیم.
  3. آیا می توانم آمار مربوط به استفاده از مطالب خود را مشاهده کنم؟

    از آنجایی که کاربران بر روی قسمت های مختلف سایت شما کلیک می کنند، دفترچه ثبت سرور وب شما آمار مربوط به تمام موارد استفاده را دارا می باشد.
  4. اگر معتقد باشم شما پیوندی با یک صفحه وب برقرار کرده اید که حق نسخه برداری را نقض کرده است، چه اقدامی انجام دهم؟

    سیاست ما پاسخگویی به تمامی موارد مرتبط با نقض قانون است که با قانون حق نسخه برداری هزاره دیجیتال Digital Millennium Copyright Act. مطابقت داشته باشد. برای اطلاع از دستورالعمل ها و اطلاعات بیشتر، لطفاً
    اینجا را کلیک کنید.

سؤال های تکنیکی

  1. مقاله های من در قالب PDF است. آیا هنوز می توانید سایت من را در فهرست خود قرار دهید؟

    بله. تا زمانی که جستجوی مقاله های PDF امکان پذیر باشد، می توانیم آنها را در فهرست خود قرار دهیم. همچنین می توانیم HTML، پست اسکریپت، پست اسکریپت فشرده (ps.gz) و PDF فشرده (pdf.gz) را در فهرست خود قرار دهیم.
  2. در صورتی که یک پرونده PDF دارای متن قابل جستجو باشد، چگونه می توانم این امر را متوجه شوم؟

    پرونده را در Adobe Acrobat Reader باز کنید. بر روی 'Find' کلیک کرده (بدنبال نماد دوربین بگردید)، و تأیید کنید که قادر به جستجو و یافتن چندین کلمه در این صفحه هستید.
  3. برخی از مقاله های من به چندین پرونده تقسیم شده است، بصورت یک پرونده در هر بخش. آیا می توانید با اینها کار کنید؟

    متاسفیم، خیر. هربار فقط یک پرونده از هر مقاله را می توانیم فهرست بندی کنیم.
  4. مقاله های PDF ممکن است در ابعاد بزرگ باشد، و دریافت متن از هر مقاله برای من کار ساده ای است. آیا می توانید برای هر سند فقط با توالی کلمات کار کنید؟

    اکیداً توصیه می شود که اطلاعات چیدمان PDF را بطور کامل نزد خود نگاه دارید. برای رتبه بندی، به استخراج اطلاعات مربوط به داده ها، نقل مطالب و سایر اطلاعات از چیدمان اسناد تکیه می کنیم. اگر اندازه سند و پهنای باند کاوشگر مد نظر شماست، می توانیم به منظور تعیین روشی مناسب برای کاوش سایت با شما همکاری داشته باشیم. لطفاً
    با ما تماس بگیرید.
  5. من یک پیوند "موجود در حافظه پنهان" (یا "مشاهده بصورت HTML"") را برای مقاله هایی که در برابر دسترسی کنترل شده اند، مشاهده می کنم. مایل هستم که همین حالا این مورد برطرف شود!

    مطمئناً! لطفاً نمونه های خاصی از محل نمایش پیوندها را برای ما ایمیل کنید، ما آنرا مورد بررسی قرار داده و هرچه سریعتر مشکل را برطرف می کنیم. این اتفاق عمدی نیست اما ممکن است بعلت مسائل تکنیکی روی داده باشد. بعنوان مثال، کاوشگرهای سیستماتیک ما ممکن است بطور تصادفی یکی از رابط های فراموش شده مطالب شما را پیدا کنند. لازم است که ما را نسبت به وجود چنین رابط هایی مطلع سازید زیرا کاوشگرهای ما به قسمت هایی سر می زنند که هرگز انتظار آنرا ندارید. لطفاً
    به ما ایمیل بزنید و ما این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

    اگر معتقدید سایت دیگری حق نسخه برداری شما را نقض کرده است، لطفاً دستورالعمل های ما را در
    فرایند DMCA مشاهده کنید.
  6. آیا می توانم کاری انجام دهم تا مقالاتم از رتبه بندی بهتری برخوردار شوند؟

    مطمئناً می توانید. در روش فهرست بندی ما، اطلاعات مربوط به داده ها، جزئیات مربوط به آثار و سایر اطلاعات بطور خودکار از مقاله ها استخراج می شوند و از آنها به منظور رتبه بندی استفاده می شود. ارائه اطلاعات داده ای موثق درباره مقاله ها می تواند در تسهیل این امر موثر باشد و احتمال شناسایی تمامی جزئیات مربوط به مقاله های شما را نیز افزایش دهد. توصیه اکید ما اینست که این رویکرد را مورد توجه قرار دهید. در صورت تمایل به همکاری با ما در این زمینه، لطفاً
    با ما تماس بگیرید.
  7. تمام مقاله های من در کاوشگر شما موجود می باشد اما همه آنها در پژوهشگر Google نشان داده نمی شوند. آیا می توانم کاری انجام دهم تا از پوشش خبری بهتری برخوردار شوم؟

    بر اساس تجربیات خود، توصیه هایی را در این قسمت قرار داده ایم:
    • اطمینان حاصل کنید که تمام مقاله ها با استفاده از پیوندهای HTML ساده از طریق صفحه اصلی شما قابل دسترسی باشند. ساخت رابط های مرورگر برای سایت شما می تواند کمک بزرگی بوده، همچنین می تواند در آگاه سازی کاربران نسبت به توانایی سایت شما موثر باشد.
    • از بکار بردن شناسه های جلسه، کوکی و سایر پارامترهای ردیابی برای کاوشگر ما خودداری کنید. این موارد می توانند اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربر قرار دهند اما از آنجایی که هر سند از چندین URL برخوردار است، در عملکرد کاوشگر وقفه ایجاد می شود.
    • لیستی از آدرس های اینترنتی تمامی مقاله های علمی خود را به همراه اطلاعات مربوط به سطح هرکدام از مقاله ها در اختیار ما قرار دهید. این کار باعث تسهیل در امر کاوش و فهرست بندی می شود.

  8. برای جزئیات بیشتر درباره هرکدام از این موارد، بدون هیچ تعللی با ما تماس بگیرید.

آخرین بروزرسانی (جمعه ، 11 اسفند 1391 ، 13:12)

 

کانال تلگرام ایران کنفرانس

اخبار دانشگاهی ( هیات علمی ، دکتری ، کارشناسی ارشد )
اخبار کنفرانس ،کارگاه ،جشنواره
همايشهاي خارجي
مقالات و مطالب علمی و آموزشی
بورس های تحصیلی و کارآموزی

سامانه مدیریت کنفرانس سامان

ورود جهت ثبت همايش
ایجاد حساب کاربری فقط جهت ثبت همايش می باشد. ثبت همایش های دانشگاهی رایگان و سایر همایش های دولتی و خصوصی شامل تعرفه خواهد بود. قبل از ثبت نام " قوانین " ثبت همایش را حتما ملاحظه فرمایید.



راهنمای مقاله نویسی

دانلود سرقصل های رشته های دکتری در سایت ایران کنفرانس

دانلود سرقصل های رشته های کارشناسی ارشد در سایت ایران کنفرانس

ایران کنفرانس:سایت برگزیده چهارمین جشنواره وب ایران

1390-1403© : ایران کنفرانس