کنفرانس ملی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان

فراخوان مقاله دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

مشاهده همه همايش های manager
سطح برگزاريبين المللي
محورهاي همايش-------------------

روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات
سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
غذاهای فراسودمند
کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی
امنیت و ایمنی موادغذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
فرمولاسیون نوین مواد غذایی
نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی
محورهاي همايش
برگزار كنندگان: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری.

انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران.
مهلت ارسال چكيده مقالات:
مهلت ارسال متن كامل مقالات: 30 آذر 1396
تاريخ برگزاري همايش: 25 و 26 بهمن 1396
سايت همايش: ifstacongress.ir
تلفن تماس دبيرخانه: 011-33687718
آدرس دبيرخانه: ساری - کیلومتر 10 جاده دریا (فرح آباد)، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری - دبیرخانه کنگره
محل برگزاري: ساری - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
ایمیل: ifstacongress@gmail.com
فراخوان مقاله دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

کانال تلگرام ایران کنفرانس

اخبار دانشگاهی ( هیات علمی ، دکتری ، کارشناسی ارشد )
اخبار کنفرانس ،کارگاه ،جشنواره
همايشهاي خارجي
مقالات و مطالب علمی و آموزشی
بورس های تحصیلی و کارآموزی

سامانه مدیریت کنفرانس سامان

ورود جهت ثبت همايش
ایجاد حساب کاربری فقط جهت ثبت همايش می باشد. ثبت همایش های دانشگاهی رایگان و سایر همایش های دولتی و خصوصی شامل تعرفه خواهد بود. قبل از ثبت نام " قوانین " ثبت همایش را حتما ملاحظه فرمایید.



راهنمای مقاله نویسی

دانلود سرقصل های رشته های دکتری در سایت ایران کنفرانس

دانلود سرقصل های رشته های کارشناسی ارشد در سایت ایران کنفرانس

ایران کنفرانس:سایت برگزیده چهارمین جشنواره وب ایران

1390-1403© : ایران کنفرانس