کنفرانس ملی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان

کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران - آبان 92

مشاهده همه همايش های manager
سطح برگزاريملي
محورهاي همايش------------

روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی
نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
محورهاي همايش
برگزار كنندگان: دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز
بخش علوم و صنايع غذايي
مهلت ارسال چكيده مقالات: 17 خرداد 1392
مهلت ارسال متن كامل مقالات: 20 شهریور 1392
تاريخ برگزاري همايش: 7 الی 9 آبان 1392
سايت همايش: www.21ncfst.ir
تلفن تماس دبيرخانه: 2286110-0711
آدرس دبيرخانه: کیلومتر 12 جاده شيراز - تخت جمشید (باجگاه)
دانشكده كشاورزي دانشگاه شيراز
بخش علوم و صنايع غذايي
محل برگزاري: شیراز
ایمیل: 21ncfst.ir@gmail.com
کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران - آبان 92

کانال تلگرام ایران کنفرانس

اخبار دانشگاهی ( هیات علمی ، دکتری ، کارشناسی ارشد )
اخبار کنفرانس ،کارگاه ،جشنواره
همايشهاي خارجي
مقالات و مطالب علمی و آموزشی
بورس های تحصیلی و کارآموزی

سامانه مدیریت کنفرانس سامان

ورود جهت ثبت همايش
ایجاد حساب کاربری فقط جهت ثبت همايش می باشد. ثبت همایش های دانشگاهی رایگان و سایر همایش های دولتی و خصوصی شامل تعرفه خواهد بود. قبل از ثبت نام " قوانین " ثبت همایش را حتما ملاحظه فرمایید.



راهنمای مقاله نویسی

دانلود سرقصل های رشته های دکتری در سایت ایران کنفرانس

دانلود سرقصل های رشته های کارشناسی ارشد در سایت ایران کنفرانس

ایران کنفرانس:سایت برگزیده چهارمین جشنواره وب ایران

1390-1403© : ایران کنفرانس