کنفرانس ملی معماری، شهرسازی، هنر، طراحی صنعتی، ساخت و فناوری حکمت بنیان

چهارمین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار

فراخوان مقاله کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

مشاهده همه همايش های manager
سطح برگزاريملي
محورهاي همايش-------------------


1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

نقش آموزش، رسانه های عمومی، شبکه های اجتماعی

نقش محیط های دانشگاهی

ارتقاء فرهنگ عمومی

فرهنگ و اخلاق تامین نان کامل و فراورده های غلات از منظر ارزش های اسلامی و فرهنگ ایرانی

فرهنگ و اخلاق در صیانت و بهره برداری از صنایع تولیدی نان کامل و فراورده های غلات

اخلاق در تولید گندم و غلات سالم

فرهنگ و اخلاق در فرآوری و تهیه نان کامل، فراورده های غلات و صنایع وابسته

فرهنگ و اخلاق در دسترسی و تجارت نان کامل و فراورده های غلات

فرهنگ عمومی و اخلاق در مصرف نان کامل و فراورده های غلات

اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فرایندها و فناوری های زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند

غنی سازی آرد و فراورده های غلات

پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، پست بیوتیک و فیبرها

کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیر ترش لاکتیکی) در صنعت نان

3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات

4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات

5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فراورده های غلات

کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها

آنزیم ها

استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی و ...

روش های نوین افزایش ماندگاری نان و فراورده های غلات

عوامل مؤثر بر تعویق بیاتی نان

روش های کاهش ضایعات نان

بسته بندی های نوین

بسته بندی های هوشمند

6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران

7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فراورده های غلات

سیاسیت های دولت در چرخه تولید نان کامل و فراورده های غلات

چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل و فراورده های غلات

اقتصاد نان کامل و فراورده های غلات

نقش نان کامل و فراورده های غلات در غذای پایدار

8- نان و فراورده های غلات ویژه بیماران سلیاک

9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات

10- عوامل موثر در تولید گندم مناسب برای تهیه نان کامل

عوامل جغرافیایی، خاک، آب و هوا و ...
عوامل بهزراعی و بهنژادی
محورهاي همايش
برگزار كنندگان: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.
نمایه شده در ISC .
مهلت ارسال چكيده مقالات:
مهلت ارسال متن كامل مقالات: 20 شهریور 1403
تاريخ برگزاري همايش: 2 و 3 آبان 1403
سايت همايش: wbgp.sums.ac.ir
تلفن تماس دبيرخانه: 09339367041
آدرس دبيرخانه: شیراز - بلوار رازی- دانشکده تغذیه و علوم غذایی
محل برگزاري: شیراز
ایمیل: --
فراخوان مقاله کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

کانال تلگرام ایران کنفرانس

اخبار دانشگاهی ( هیات علمی ، دکتری ، کارشناسی ارشد )
اخبار کنفرانس ،کارگاه ،جشنواره
همايشهاي خارجي
مقالات و مطالب علمی و آموزشی
بورس های تحصیلی و کارآموزی

سامانه مدیریت کنفرانس سامان

ورود جهت ثبت همايش
ایجاد حساب کاربری فقط جهت ثبت همايش می باشد. ثبت همایش های دانشگاهی رایگان و سایر همایش های دولتی و خصوصی شامل تعرفه خواهد بود. قبل از ثبت نام " قوانین " ثبت همایش را حتما ملاحظه فرمایید.



راهنمای مقاله نویسی

دانلود سرقصل های رشته های دکتری در سایت ایران کنفرانس

دانلود سرقصل های رشته های کارشناسی ارشد در سایت ایران کنفرانس

ایران کنفرانس:سایت برگزیده چهارمین جشنواره وب ایران

1390-1403© : ایران کنفرانس