فراخوان مقاله کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

مشاهده همه همايش های manager
سطح برگزاريملي
محورهاي همايش-------------------


1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

نقش آموزش، رسانه های عمومی، شبکه های اجتماعی

نقش محیط های دانشگاهی

ارتقاء فرهنگ عمومی

فرهنگ و اخلاق تامین نان کامل و فراورده های غلات از منظر ارزش های اسلامی و فرهنگ ایرانی

فرهنگ و اخلاق در صیانت و بهره برداری از صنایع تولیدی نان کامل و فراورده های غلات

اخلاق در تولید گندم و غلات سالم

فرهنگ و اخلاق در فرآوری و تهیه نان کامل، فراورده های غلات و صنایع وابسته

فرهنگ و اخلاق در دسترسی و تجارت نان کامل و فراورده های غلات

فرهنگ عمومی و اخلاق در مصرف نان کامل و فراورده های غلات

اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فرایندها و فناوری های زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات

2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند

غنی سازی آرد و فراورده های غلات

پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، پست بیوتیک و فیبرها

کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیر ترش لاکتیکی) در صنعت نان

3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات

4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات

5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فراورده های غلات

کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها

آنزیم ها

استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی و ...

روش های نوین افزایش ماندگاری نان و فراورده های غلات

عوامل مؤثر بر تعویق بیاتی نان

روش های کاهش ضایعات نان

بسته بندی های نوین

بسته بندی های هوشمند

6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران

7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فراورده های غلات

سیاسیت های دولت در چرخه تولید نان کامل و فراورده های غلات

چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل و فراورده های غلات

اقتصاد نان کامل و فراورده های غلات

نقش نان کامل و فراورده های غلات در غذای پایدار

8- نان و فراورده های غلات ویژه بیماران سلیاک

9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات

10- عوامل موثر در تولید گندم مناسب برای تهیه نان کامل

عوامل جغرافیایی، خاک، آب و هوا و ...
عوامل بهزراعی و بهنژادی
محورهاي همايش
برگزار كنندگان: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.
نمایه شده در ISC .
مهلت ارسال چكيده مقالات:
مهلت ارسال متن كامل مقالات: 20 شهریور 1403
تاريخ برگزاري همايش: 2 و 3 آبان 1403
سايت همايش: wbgp.sums.ac.ir
تلفن تماس دبيرخانه: 09339367041
آدرس دبيرخانه: شیراز - بلوار رازی- دانشکده تغذیه و علوم غذایی
محل برگزاري: شیراز
ایمیل: --
فراخوان مقاله کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

ایران کنفرانس

کانال تلگرام ایران کنفرانس

1390-1402© : ایران کنفرانس